Hátborzongató Richard Osterlind varázslat

Új termék

Készleten

1 895 Ft

Hozzáadás a kívánságlistához

Nem szeretem, amikor a közönség szájukat csepp nyitva csodálkozás!Hát nem csodálatos, amikor azt hiszik, hogy szinte kísérteties?

Ebben a két DVD-n, akkor lásd Richard Osterlind venni a mentalizmus egy lépéssel tovább!Használata kellékek, mint a kristály golyó, pendulums, gyertyák, lélek lapok, több, Richard hozott létre, számos új hatásokat, amelyek csak egy kicsit tovább!Amellett, hogy lehetetlen keres, ezek allwelleerie!

Szinte minden hasznosítja kellékek valószínűleg már te is saját, vagy azok könnyen lehet, hogy magad.Sokan rögtönzött meg lehet csinálni, bárhol.A hatások fut a színskála a pszichokinézis, hogy azt hittem, vetítés, gondolatolvasás, lélek írás, de még az időutazás!Itt már nem egy egységes rutin, ami nagy ügyességet igényel, vagy meghaladja a képességét, hogy végezze el rajta.Pedig, mindegyik célja, hogy hagyja el a közönség eláll!

Ezek közül bármelyiket is lehetett volna külön megvásárolható a teljes ár a készlet!Te több mint 15 nagy rutinok, valamint a leckét a fejlett mentalizmus, valamint előadás.Mint mindig, Richard nem csak azt mutatja meg, hogy hogyan lehet a teljesítmény hihető, de ad számos alternatív módon jelen ezek a hatások, valamint tippeket nagy színpadtechnika!

Akkor csoda, hogy Richard viszont egy jól ismert elv körül a saját fülét, hogy hozzon létre hihetetlen mentalizmus.Te is lásd, hogyan tud egy témát, majd építs egy teljesen profi előadás.Az anyag ezeket a Dvd-ket lehetne építeni több önálló jogi aktusok!

Ha készen áll, hogy az emberek lépés vissza, ha sétálni a félelem, a hatáskörök készen áll Hátborzongató!

Hatásai a következők:

Pszichokinézis Törvény

A teljes törvény, mely kanál, pénzérmék, kulcsok, órák, de még egy lakat.Minden mozog, hajlik, vagy eltörik!Ez a 15 perces törvény veszi pszichokinézis, hogy új magasságokba!

Kristálygömb Rutin

Nem hiszem el, a csodálkozás, a hölgy szeme, ha meglát egy látomást a kristálygömb, hogy még nem magyarázza meg!Egy teljesen új trükk teszi ezt lehetővé.

Lélek Lap Rutin

Egy rég elfeledett klasszikus hogy elhagyja a közönség szóhoz.Amellett, hogy a meglepetés befejezés, Richard mutatja egy egyszerű eszköz, hogy csinál egy tökéletes Hozzá-Egy-Szám rutin!

Jumbo Póker Rutin

Soha nem veszíti el, függetlenül attól, hogy milyen lapjai néző választja meg, mennyi szabadságot adsz neki!Richards zseniális rutin alapján egy klasszikus hatást lehet tenni bármikor, bárhol!

Eredeti Q & A Törvény

A legrövidebb, legegyszerűbb-hogy-Q & A Törvény, amit valaha kitaláltak.Még akkor is, ha soha nem csináltam Q & A előtt, akkor képes lesz arra, hogy ezt az egyet!Nincs mozog ebben a tökéletes rutin!

Kendőt Léggömb Gyilkosság

Ha kíváncsi, mi az a nagy kést a DVD borító volt, ez az oka!Ez a híres Léggömb Gyilkosság rutin Richard kidolgozott használható a Rozsdamentes Acél Kendőt több mint 25 évvel ezelőtt!

Fantom Kést, Hank

Az első alkalommal, látom, hogy hihetetlen, hogy a Fantom Hank Kés rutin néz ki!Az új Svájci bicska, a vége úgy néz ki, teljesen lehetetlen!

Kártya Vetítés

Egy szuper tiszta, egyenes előre hatása, hogy az megdöbbentő!Ami még megdöbbentőbb, az a titok, amely lehet a legjobb módja annak, hogy valaha használni a kedvenc kellék!Ez megfizethetetlen!

Inga Rutin

Egy csodálatos új ötlet, hogy a PATEO erő még jobb!A néző teszi, szinte minden választás segítségével egy inga, hogy irányítsák őt!Úgy néz ki, félelmetes, még a bolondok varázslók!

ESP Bővült

A klasszikus rutin az új befejezés!Látni fogja, hogy miért ezt a kis kiegészítéssel, hogy a Annemann rutin teszi a hatás lélegzetelállító!

Gyertya legyen az Élő vagy Halott

Ez úgy néz ki, olyan hátborzongató!Egy gyertya határozza meg, hogy milyen név van még mindig életben van azzal, hogy nem akarja irtani!Különben is keres, teljesen lehetetlen, a teljesítmény miatt ez a tökéletes színpadi képet!Imádni fogja!

A Klasszikus Eposz Rutin

Ha azt hitted, Richards rutin Élő...Háló Nélkül!jó volt, meglátod!Soha ez a klasszikus kellék volt, annyira jól használható.A néző még órák írsz, az utolsó jóslat!Richard is fedi a pet módja, hogy használja a klasszikus hogy változtassunk!

Georgia Mágnes / Test Felfüggesztés

Az első alkalommal, látod, ezek a rutinok, a ténylegesen bizonyított!Richard válik egy mozdíthatatlan tárggyal ellen is három erős férfi!Megteheti ezt bárhol, bármikor!Is végzett, majd kifejtette, egy másik klasszikus, a rutin, ahol a néző felfüggesztették két szék között a valaki, aki rajta áll!Ez úgy néz ki, teljesen hihetetlen!

Időutazás Pegazus

Egy tökéletes közelebb bármely törvény!Az eredeti könyv teszt, hogy hirtelen lesz egy bemutató, igazi időutazás.Elhagyja a közönség szótlan!

Címkék: dvd varázslat, simon, női kézi táska ingyenes szállítás, mentális trükk, kocka illúzió, xiaomi redmi megjegyzés 9t pro, Mentális, munkaruha női irodai stílus, xiaomi mijia soocare x3, profi, színpadi varázslat.

Anyag Fém
Az Utasításokat Igen
Méret One Size
Teljesítmény Formában Bűvész trükkök
type4 Kártya mágia
Modell Száma 5555
Type3 mágikus kellékek
Korosztály Felnőttek
szín piros
Típus KÁRTYA
type1 Trükkök
Type2 közelről varázslat
Jellemzők Színpad
A nemek közötti Unisex

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Hátborzongató Richard Osterlind varázslat

Hátborzongató Richard Osterlind varázslat

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás